Salon kansalaisopisto- ranskan kurssit

vendredi 9 septembre 2011

Ranskan kurssimme ovat startanneet!

Ensimmäiset ranskankurssien tapaamiskerrat opistollamme ovat takana! Ranskan alkeissa oli suuri joukko vasta-alkajia, samoin muilla kursseilla riitti osallistujia! Millä mielellä te opiskelijat olette aloittaneet ranskan opiskelun? Mikä on ollut mielenkiintoista ja kivaa? Entä helppoa tai vaikeaa? Onko jollakin hyvää opiskeluvinkkiä antaa eteenpäin muillekin? Kerro ja kommentoi! À bientôt!

1 commentaire:

  1. • Käytä hyväksesi kaikki mahdolliset tilanteet, joissa voit oppia kieltä (ulkomailla rohkeasti kieltä käyttämään, virheitä saa tulla & pienemmälläkin sanavarastolla pärjää).

    • Katso TV:stä ohjelmia ja elokuvia, lue lehtiä esim. www.parismatch.com , www.lefigaro.fr ja mainoksia, kuuntele musiikkia, OPISKELE NETTIÄ APUNA KÄYTTÄEN! Ranskankieliset uutiset esim. www.france24.com tai www.tv5.org ranskalaisia netti tv kanavia-ilmaisia.. http://www.tvnewsradio.com/tv/tv-kanavat-ranska.htm

    • Seuraa ihmisten käyttäytymistä, tarkkaile heidän tapojaan, puhettaan, ilmeitään ja eleitään..Ranskassa eleet, ilmeet ja liikehdintä ovat osa kommunikointikulttuuria.

    • Kun kuulet tai luet uutta vierasta kieltä, yritä etsiä siitä muista kielistä tuttuja sanoja…ranskassa paljon lainasanoja esim. englannista.

    • Päättele ja arvaa rohkeasti, äläkä anna vieraiden sanojen häiritä. Päättelykyky on osa kielitaitoa.

    • Kaikessa opiskelussa on tärkeää jäsentää uutta tietoa. Siksi on hyödyllistä laatia sanalistoja tai miellekarttoja tietyistä aihepiireistä tai tilanteista. Sanojen ryhmittely auttaa niiden muistamisessa.

    RépondreSupprimer